Focus

2022

Covorașele Ford Performance sunt fabricate din carpetă premium cu sigla Ford Performance în relief (doar față). Proiectată să completeze interiorul vehiculului și să protejeze împotriva uzurii. Covorașele au benzi stilizate din fibră de carbon țesute cu cusături gri metalizat și margini legate cu cusături duble gri metalizat pentru un aspect sportiv.

Covoraşe Performance față, de culoare neagră pentru Ford Focus 2022

2 536 836
€ 65,72
Set de 2 bucăți, conturate, cu elemente de fixare pe partea șoferului. Logo de vinil Ford Performance, dungi cu design de carbon și margini cu cusătură dublă de culoare gri metalic
Accesoriu compatibil cu: 4-door 5-door Wagon ST Active ST-Line Titanium+ Trend Vignale

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.