NOUL FORD TRANSIT CUSTOM


Cel mai bine vândut furgon din Europa* tocmai a fost modernizat.

Renumită pentru rezistență și fiabilitate, reimaginată acum. Noul Transit Custom este construit de la zero, cu conectivitate și productivitate de ultimă generație.

Disponibil într-o gamă variată de vehicule electrificate sau cu grupuri motopropulsoare diesel tradiționale. Inclusiv noul E-Transit Custom. Oferă aceeași capabilitate legendară, dar acum în varianta full electrică, pentru mai multă eficiență 1 și zero emisii în timpul condusului.

Funcționalități noi și inteligente de design îți permit acum să utilizezi vehiculul ca pe un birou mobil. Iar atunci când acestea sunt combinate cu software inteligent și instrumente de conectivitate Ford Pro, toate acestea contribuie la maximizarea timpului de funcționare al vehiculului și la creșterea productivității: vehiculul tău comercial n-a avut nicicând un randament mai bun.

ALEGE GRUPUL MOTOPROPULSOR

FULL ELECTRIC


Până la 380 km autonomie electrică


Versiuni de putere 100 kW și 160 kW


Încărcare rapidă CC 100 kW


Capacitate de remorcare de până la 2 tone


Încărcător trifazat de 11 kW inclus


Tehnologie Pro-Power Onboard

PLUG-IN HYBRID


Motor pe benzină de 2,5 litri


Baterie plug-in hibrid de 11,8 kWh


32 g CO2/km


57 km autonomie exclusiv electrică


Capacitate de remorcare de până la 2 tone


Tehnologie Pro-Power Onboard

ECOBLUE DIESEL


Motor diesel de 2,0 litri


Transmisie manuală 110 CP, 136 CP și 150 CP


Transmisie automată de 136 și 170 CP


AWD complet nou (doar pentru cutiile automate)


Diferențial mecanic cu alunecare limitată (doar pentru cutiile manuale)


Capacitate de remorcare de până la 2,5 tone

BIROUL TĂU MOBIL

Utilizează Transit Custom ca pe un birou mobil. Ford SYNC 4 oferă conectivitate îmbunătățită, susținută de un modem 5G nou, integrare perfectă a smartphone-urilor, ecran tactil de 13”, recunoaștere vocală și actualizări ale traficului în timp real, pentru a te ajuta să-ți planifici traseul mai eficient. Completările inteligente aduse designului includ depozitarea convenabilă a dispozitivelor între scaune, conexiuni USB suplimentare și o funcție inovatoare de înclinare a volanului. Acest lucru îți permite să creezi un birou înclinat atunci când vehiculul este parcat, ideal pentru montarea unui laptop sau pentru a lua prânzul!

FORD PRO: CREIERUL DIN SPATELE FORȚEI

Mai mult decât un simplu furgon utilitar: noul Transit Custom reprezintă doar o parte a unei întregi soluții integrate Ford Pro. Aceasta include o suită de aplicații software inteligente și de instrumente de gestionare a flotei – cum ar fi Ford Pro E-Telematics și FordPass Pro. Toate conectate perfect. Toate contribuind la creșterea duratei de funcționare a vehiculului și la maximizarea productivității afacerii tale.

ENERGIE PE TOT PARCURSUL ZILEI

Exploatează instrumentele tale oriunde te poartă munca. E-Transit Custom este disponibil cu tehnologie Pro Power Onboard, ca să îți poți conecta uneltele electrice, becurile, laptopul sau alte dispozitive atunci când te afli pe șantier.

Broșura Ford Transit Custom

Descarcă prezentarea modelului Transit Custom în format PDF.