FORD TOURNEO CONNECT


Suficient de mare pentru a îți sprijini volumul de muncă. Suficient de flexibil pentru întreaga familie. Noul Tourneo Connect are un stil dinamic, un interior rafinat și oferă o experiență de conducere complet digitală.

Este disponibilă o gamă largă de motoare pe benzină EcoBoost și pe motorină EcoBlue, plus opțiunea de tracțiune integrală, gata de aventură.

Atât variantele cu 5 locuri, cât și cele cu 7 locuri sunt disponibile într-o ampatament mai lung, pentru un spațiu de încărcare interior super-flexibil.

UN NOU DESIGN

Noul Tourneo Connect a fost reproiectat integral. Include un exterior nou, sportiv, cu linii sculptate dinamic, grile frontale îndrăznețe, o gamă largă de culori pentru caroserie, plus un interior elegant și spațios.

Configureaza

INTERFAȚĂ DIGITALĂ

Panoul de bord digital de 10” al modelului Tourneo Connect îți permite să personalizezi afișajul cu o gamă largă de date despre vehicul. Iar ecranul tactil color de 8,25” sau 10” se conectează perfect la telefonul inteligent.

Configureaza

TRACȚIUNE INTEGRALĂ

Tracțiunea integrală opțională a modelului Tourneo Connect oferă încredere la volan în condiții schimbătoare. Sistemul poate determina cât cuplu să distribuie pe fiecare osie, pentru a asigura o manevrabilitate excepțională și o stabilitate îmbunătățită.

Configureaza

SCAUNE FLEXIBILE

Disponibil cu două sau trei rânduri de scaune, pentru până la cinci sau șapte persoane. Toate scaunele din spate pot fi pliate, rabatate înainte sau scoase. Scaunul pasagerului din față poate fi, de asemenea, rabatat pentru a transporta încărcături foarte lungi.

Configureaza

FORDPASS

Deblochează o serie de caracteristici de conectivitate prin intermediul telefonului inteligent. Aplicația FordPass îți permite să monitorizezi localizarea vehiculului, să obții actualizări în timp real privind traficul și să primești alerte privind starea de sănătate a vehiculului pe telefonul tau.

Configureaza