FORD EDGE

Ford Edge reprezinta personificarea rafinamentului. Designul exterior contemporan este combinat cu un interior executat cu mare finete, pentru a oferi o senzatie deplina de rasfat. Tehnologiile avansate pun la dispozitie un nou nivel de conectivitate si sporesc increderea la volan. Acestea sunt concepute pentru a-ti imbunatati experienta de condus in orice situatie.

Un nou nivel de rafinament

Ford Edge integreaza o gama larga de tehnologii avansate, conceputa exclusiv pentru a-ti imbunatati experienta la volan. Sistemele de ultima generatie includ tempomatul adaptativ si functia de oprire-pornire si de centrare pe banda de mers. Aceste sisteme functioneaza armonios pentru ca tu sa te bucuri de fiecare calatorie si sa te concentrezi asupra lucrurilor care conteaza cu adevarat.

Configureaza

Construit la cele mai exigente standarde

Ford Edge este o fuziune intre designul inteligent si atentia deosebita la detalii. Noile motoare Ford EcoBlue pe motorina de 2 litri, inclusiv cele in 4 cilindri, sunt combinate cu o cutie de viteze manuala in 6 trepte sau cu o cutie de viteze automata in 8 trepte, cu un schimbator de viteze rotativ, sub forma de cadran. Rezultatul: un SUV puternic si eficient, cu moduri dinamice de condus, care ofera o incredere exceptionala la volan si un bun control asupra drumului.

Configureaza

Creat pentru confortul tau

Executia impecabila si materialele de cea mai inalta calitate genereaza o senzatie de prestigiu din momentul in care va urcati in Ford Edge. Modemul FordPass Connect asigura un nivel de conectivitate care, pana acum, nu ar fi fost posibila decat in interiorul casei. Iar sistemul audio B&O special adaptat, de 1000 W, cu 12 difuzoare, asigura o experienta audio de tip sala de concerte.

Configureaza

Sisteme de siguranta avansate

Ford Edge integreaza o serie de tehnologii de siguranta inteligente, care se combina pentru a va ajuta sa va protejati, atat pe dvs., familia dvs. , cat si pe colegii de trafic. Unele tehnologii, precum airbagurile din interior, va ajuta sa va protejati familia in eventualitatea unui accident. Altele, cum ar fi asistenta pre-coliziune, exista pentru a ajuta, inainte de toate, la prevenirea accidentelor.

Configureaza

Loc suficient pentru toate dorintele tale

Fie ca evadezi din oras intr-o binemeritata vacanta, fie ca ai nevoie de o „terapie” de cumparaturi sau vrei sa mergi la o runda de golf, Ford Edge are tot spatiul din lume pentru dorintele si pasiunile tale. Chiar si cei mai inalti pasageri de pe locurile din spate vor avea spatiu suficient sa-si intinda picioarele. Adaugarea unei bare de remorcare amovibile si a sinelor optionale pentru acoperis mareste capacitatea spatiului de incarcare, oricum impresionant, al vehiculului.

Configureaza

Broșura Ford Edge

Descarcă prezentarea modelului Edge în format PDF.